Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Megcsalta a férjét egy munkatársával, nagyon rosszul járt

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.18 | 13:18
  • trendindex: 2

Íme, egy újabb erős szexsztori a The Suntól, ezúttal egy 27 éves feleség kapott nemi betegséget, amikor megcsalta a férjét.

(kép: 123rf)

„Tíz éve vagyunk házasok a férjemmel, én 27 vagyok, ő pedig 28. Szűzként jöttem össze vele, neki pedig csak egy partnere volt előttem. Két gyerekünk van, egy kilenc éves fiú és egy 6 éves lány. Jó életünk van, ugyanis a férjem keményen dolgozik. Két autó, szép ház, minden nyáron külföldi nyaralás.

Amikor a lányom elkezdett iskolába járni, találtam magamnak egy részmunkaidős állást egy helyi üzletben. Jó volt minden nap emberekkel találkozni, na meg keresni egy kis pénzt. Sok területi képviselő jár hozzánk, akik barátságosak, de csak üzleti úton. Aztán jött egy, aki helyettesített egy másik képviselőt.

Nagyon jó formában volt, flörtölt, de legalább tíz évvel idősebb volt nálam. Elhozta a vállalata új sütijeit, megkért, hogy mutassam meg, hova teheti le őket a raktárban. Felrakta őket a polcra, azután megfordult, és már csókolóztunk is.

Másnap is feltűnt, magunkra zártuk a boltot, és orálisan kényeztettük egymást. Utána hamar rájöttem, hogy mindent elveszthettem, ráadásul elkaptam valami betegséget is.”

Mit mond a szakértő?

Természetesen azt, hogy a levél írója menjen orvoshoz, ha még nem tette, és gondolkodjon a házasságán. Az rendben van, hogy az anyagiakkal nincs gond, de érzelmileg és szexuálisan kielégül? Lehet, hogy fel kellene dobniuk valamivel a szexet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló