Bulvár

Csótány költözött a fülébe

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.11 | 07:59

Ausztráliában történt a rettenetes kaland.

Fotó: Pixabay.com CC0

Hendrik Helmer az éjszaka közepén arra riadt fel, hogy az egyik fülére nem hall. A férfi érezte, hogy van valami a fülében, de az ujjával nem érte el, hiába dugta a hallójáratába.

Később kiderült, egy kétcentis erdei csótány bújt el Hendrik fülében, ami valószínűleg a plafonról eshetett le, épp az arcára.

Kevesen tudják, hogy a csótányok nem tudnak hátrafelé mászni. Hendrik erre akkor jött rá – bár nem tudta még, hogy milyen állat van a fülében –, amikor a dög kétségbeesésében elkezdte rágni a dobhártyáját. A járat ugyanis annyira szűk volt, hogy megfordulni sem tudott benne.

A férfi a kínok kínját élte át, és bár bevetett néhány eszközt, semmi sem segített. Porszívóval nem tudta kiszippantani, és vízzel sem tudta kimosni a társbérlőt. Ami annál jobban rágta belül a szövetet, minél inkább macerálták.

Végül Helmer bement a kórházba, és mindössze 15 perc gyötrelem után kivették a döglött csótányt. A megoldást az olívaolaj jelentette, amitől a csótány megfulladt, de még a hosszú haláltusáját is meg kellett várni.

Az orvos szerint a rovar maradandó halláskárosodást is okozhatott volna a férfinak, aki az eset után nem lett csótányfóbiás, sőt, el is tette emlékbe a kis lakót, akit Rogernek nevezett el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.