Bulvár

Csótány költözött a fülébe

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.11 | 07:59

Ausztráliában történt a rettenetes kaland.

Fotó: Pixabay.com CC0

Hendrik Helmer az éjszaka közepén arra riadt fel, hogy az egyik fülére nem hall. A férfi érezte, hogy van valami a fülében, de az ujjával nem érte el, hiába dugta a hallójáratába.

Később kiderült, egy kétcentis erdei csótány bújt el Hendrik fülében, ami valószínűleg a plafonról eshetett le, épp az arcára.

Kevesen tudják, hogy a csótányok nem tudnak hátrafelé mászni. Hendrik erre akkor jött rá – bár nem tudta még, hogy milyen állat van a fülében –, amikor a dög kétségbeesésében elkezdte rágni a dobhártyáját. A járat ugyanis annyira szűk volt, hogy megfordulni sem tudott benne.

A férfi a kínok kínját élte át, és bár bevetett néhány eszközt, semmi sem segített. Porszívóval nem tudta kiszippantani, és vízzel sem tudta kimosni a társbérlőt. Ami annál jobban rágta belül a szövetet, minél inkább macerálták.

Végül Helmer bement a kórházba, és mindössze 15 perc gyötrelem után kivették a döglött csótányt. A megoldást az olívaolaj jelentette, amitől a csótány megfulladt, de még a hosszú haláltusáját is meg kellett várni.

Az orvos szerint a rovar maradandó halláskárosodást is okozhatott volna a férfinak, aki az eset után nem lett csótányfóbiás, sőt, el is tette emlékbe a kis lakót, akit Rogernek nevezett el.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Így érdemes mikrót takarítani
  • szerző:nuus
  • 2018. 12. 08.
A következő cikkek betöltése folyamatban...