Koronavírus

Fél óra ingyenszexet kap, aki beoltatja magát – felpörgetné az oltási kampányt egy bécsi bordély

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.10 | 14:18
  • trendindex: 6

Az oltakozók kiválaszthatják a nekik tetsző lányt, akivel ingyen eltölthetnek fél órát.

123rf

Szerte a világon próbálkoznak érdekes ötletekkel azért, hogy minél több ember beadassa magának a koronavírus elleni vakcinát. Például Ausztráliában egymillió dollárt dobtak össze nagyvállalatok nyereményként, amit meg is nyert egy szerencsés 28 éves lány.

Ausztriában belassult az oltakozás, annak ellenére, hogy az oltatlanok többek között nem mehetnek éttermekbe és rendezvényekre. Ezért a Funpalast nevű bécsi bordély úgy döntött, hogy besegít az államnak, bármelyik oltakozó eltölthet náluk 30 percet, a vendégek azt is kiválaszthatják, melyik lányukkal szeretnék tölteni az időt.

Pofon az oltatlanoknak: már a negatív teszt sem elég éttermekbe, rendezvényekre – szigorít Ausztria

Peter Laskaris, a Funpalast menedzsere elmondta, hogy mióta covid van, a forgalmuk visszaesett a felére. Látták a statisztikákat is, amelyek szerint a népesség 70-75 százalékát be kell oltani ahhoz, hogy elérjék a nyájimmunitást, jelenleg viszont csak 63 százaléknál tartanak. Észrevették, hogy az oltatlan felnőttek többnyire férfiak, így jutott eszükbe, hogy a szolgáltatásukkal ösztönözhetik az oltatlan réteget. Egy alkalmazottjuk is megszólalt, aki Mina néven mutatkozott be, aki szerint remek ötletet eszeltek ki a hely vezetői. A szolgáltatással már lehet is élni, erről egy Gerhard nevű férfi elmondta, hogy

amúgy is beoltattam volna magam, de ha már volt ez a lehetőség, kihasználtam.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló