Bulvár

Ne próbálj meg megenni 100 hamburgert egy nap alatt, mert úgy jársz, mint ez a srác

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.02 | 13:23

Szánalmas véget ért a kísérlet, pedig nagy mellénnyel indult.

Több mint 5000-en követték a Snapchaten a michigani egyetem egyik hallgatójának, Derek Metcalfnak a kihívását, a srác ugyanis egy fogadás miatt eldöntötte, hogy 24 óra alatt magába töm kereken 100 darab McChicken szendvicset.  A Meki csirkés hambijából egy darab körülbelül 350 kalória, ha ezt megszorozta volna százzal, máris tudnia kellett volna, hogy esélytelen a végrehajtás: egy átlagos felnőtt férfi napi energiaszükséglete kb. 2500 kalória, keményen edző sportolók, szumósok, erősember versenyzők szoktak naponta bebombázni 10000 kalóriát, de a 35000 egyszerűen már olyan szint, amihez már űrlénynek kell lenni.

Derek ennek ellenére belevágott, hajnali fél 5kor elkezdett zabálni, 10 McChickennel indított, a folyamatot pedig lelkesen közvetítette a Snapchaten. Vagyis egy idő után már nem olyan lelkesen, mivel egyre nehezebben csúsztak le neki a szendók. A nap végén végül 24 elfogyasztott burgerrel feladta. Szerinte a szenyákba pakolt túl sok majonéz volt az oka a gikszernek, bár több mint 8000 kalóriát így is magába tömött, ami brutális. A Michael Phelps 12000 kalóriás napi menüjét kevesebb mint egy óra alatt magába toló evőbajnok kissráchoz képest viszont szánalmas próbálkozás:

Michael Phelps 12,000+cal Diet Challenge

Link to Main Channel (This one is dead!) — http://www.youtube.com/megatoadstonie For those wondering/ don’t believe this is possible, I am a Professional Competitive Eater, currently ranked #2 in the world. (http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Stonie) My belly is the size of your house. This is the Michael Phelps Diet Challenge.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.