Bulvár

Kemény: 16 évesen egy sérült kisfiú anyukája

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.11 | 09:14

Abby élete nem egyszerű: hét hónapos kisfia súlyos betegen született, ráadásul ő maga épp érettségije közepén kényszerült szembenézni egy sor nehézséggel.

Amikor a 15 éves angol lány megtudta, hogy terhes, eszébe se jutott, hogy az abortuszt is választhatná. Ezzel együtt újabb döntés elé került, amikor a 20 hetes vizsgálaton közölték vele, hogy kisfia olyan genetikai rendellenességgel küzd, hogy minden bizonnyal a szülést sem éli túl. Abby azt mondta, mégis vállalja a kihívást.

A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kisfiú valóban nem lélegzett születésekor, ennek ellenére sikerült megmenteni. Kiderült, hogy egy rendkívül ritka rendellenességgel, a Moebeus-szindrómával küzd. Az érintett betegek nem tudják mozgatni az arcukat, a kis Riley valószínűleg soha nem fog mosolyogni. Az orvosok közül többen azt állították, hogy járni és beszélni se fog tudni megtanulni, de bizonyos szakvélemények szerint idővel “viszonylag normális” életet élhet.

Abby közben a tinilányok mindennapjait is éli: érettségizik és a bankettre készül, szeretne főiskolára menni. Minden vágya ugyanis, hogy kisfiának a lehető legjobb körülményeket tudja nyújtani fiatal kora ellenére.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.