Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Otthagyta az egyetemet, most egy vagyont keres pornósztárként

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.20 | 20:16
  • trendindex: 5

Ella Hughes a jogi karra járt Birminghamben, a diákhitelét pedig szexmunkával kezdte visszafizetni már az egyetem alatt. A szereplései abból álltak, hogy elfenekelték őt, amikor a csoporttársai megtudták, addig szekálták, amíg ott nem hagyta az egyetemet.

Most a 23 éves pornósztár havi 30 ezer fontot(~10 millió forintot) keres havonta. Angliában húszból egy diáklány fedezi így a költségeit, Ella szerint sokan bele vannak kényszerítve ebbe, ő viszont élvezi.

Eredetileg a rendőrséggel karöltve akart bűnözőket lecsukni, de a rengeteg órája miatt nehezen talált még részmunkaidős állást is. Egy barátja tanácsolta neki, hogy kezdjen modellkedésbe, hamar fehérneműben fotózták, ami után fétisvideókban kezdett szerepelni.

Alapból bírta a kötözést, ezért úgy volt vele, hogy miért ne kereshetne vele pénzt is, gyorsan ez lett az állandó munkája, 2015-ben már díjat is nyert, mint az egyik legjobb elfenekelt lány. Azt mondja, hogy nem volt könnyű, mentálisan és testileg komoly felkészülést igényelt a fenekelés, ugyanis eléggé fájdalmas dologról volt szó, aminek utána el kellett tüntetni a nyomait.

Az első pornófilmem volt életem legjobb 20 perce.

Felfigyelt rá néhány pornóproducer, meg is keresték, hogy akar-e olyan pornót forgatni, amiben szexszel is. Elsőre visszautasította az ajánlatot, viszont másnap meggondolta magát. Már négy éve ezt csinálja, közben még a Trónok harcában is kapott egy szerepet, ahol prostituáltat játszott, egészen pontosan az első évad hatodik részében.

Persze vannak dolgok, amiket nem élvez. Ilyen például, hogy a társadalom semmilyen tiszteletet nem érez iránta, na meg sokszor kap olyan kommenteket, amelyek miatt szörnyen érzi magát.

Képek: Twitter / Ella Hughes


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.