Bulvár

A 114 centis lány megvalósította álmát: modellkedik

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.23 | 16:19

A mexikói származású, jelenleg Los Angeles-ben élő Laura Alma Casados Mata rengeteget szenvedett annak idején apró termete miatt.

Gyerekként sokat csúfolták, volt, hogy a szemetes kukába dobták, és az utcán rendszeresen mutogattak rá, hogy gonosz kis törpe. Laura sokáig úgy érezte, hogy egyedül a nagymamája fogadja el, aki egyszer leültette, és elmondta neki: bárki bármit is mond, gyönyörű vagy, és ne hagyd magad, ha bántanak. A kislányt akkor ez a beszélgetés indította el az önismeret és az önszeretet útján.

Később aztán, 15 éves korában Laura állapota annyit rosszabbodott, hogy nem tudott többé járni a lábában lévő csontok görbesége miatt. Los Angeles-be költözött egy rokonához, ahol 18 műtéten esett át 9 hónapon keresztül, hogy újra járhasson. A műtét sikeres volt, de persze Laura most is folyamatos orvosi ellenőrzésekre jár.

Ez volt annak a kezdete is, hogy más kisemberekkel is megismerkedett, és konferenciákra kezdett járni, ahol a sorstársakkal beszélgetett. Így ismerte meg a férjét, és így jött a modellkedés is: van ugyanis olyan modellügynökség, ami szeretné, hogy a klasszikus szépségideáltól eltérő, a valóságban előforduló alkatok is méltó reprezentációt kapjanak.

“Elvégre mi is létezünk, hiába nem vagyunk tökéletesek” – mondja a fiatal nő, aki rutinosan mozog a kamera előtt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.