Bulvár

Szörnyű vesztesége után babát vár a 43 éves Milla Jovovich

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.09 | 08:18

Ezt nem sokkal azután jelentette be a sztár, hogy elmesélte, pár éve sürgősségi abortusza volt.

Ismét anyai örömök elé néz a gyönyörű színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,


Milla Jovovich a sokáig titkolt gólyahírt szerdán jelentette be közösségi oldalán. Az Ötödik elem és a Kaptár-filmek 43 éves sztárja harmadik gyermekét várja. A színésznő nem sokkal azután közölte a csodás hírt, hogy pár hónapja őszintén mesélt élete egyik legnagyobb tragédiájáról, arról, amikor elvesztette szíve alatt növekvő babáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,


Milla Jovovich már várandóssága 15-17. hete körül járhat friss bejegyzése alapján, és két kislánya után ismét lányuk lesz férjével, a rendező Paul W.S. Andersonnal. Instagram oldalán a színésznő azt írta:

Újra felkoppintottak. Amikor 13 hete kiderült, hogy terhes vagyok, vegyes érzések öntöttek el, egyszerre voltam felhőtlenül boldog és horrorisztikusan rettegtem is. A korom miatt, és mert a legutolsó terhességem vetéléssel végződött, nem akartam túl korán kötődni ehhez a babához.

A sztár hozzátette, hogy az utóbbi hetekben orvostól orvosig jártak, és mindenféle tesztet megcsináltattak a baba és az ő egészségügyi állapota kapcsán. Ugyanakkor azt írja, most már tisztázódott, hogy minden rendben zajlik, a kicsi jól van, és kiderült az is, hogy ismét egy kislányt hord a szíve alatt.

Így 4 és 11 éves lányai egy kishúgot kapnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,

A sztár 2017-ben is várandós volt, de sajnos terhességét akkor sürgősségi abortusszal kellett megszakítani a negyedik hónapban egy Kelet-Európában zajló forgatása során.

Ahogy azt korábban megírtuk, a színésznő életének ezen szörnyű eseményéről a Georgiában és Alabamában is megszavazott abortusztilalomról szóló törvény kapcsán szólalt meg, amely csaknem teljes egészében betiltja a művi terhesség-megszakítást ezekben az államokban. A brutálisan szigorú törvény már a fogantatástól tiltja az abortuszt, és nem tesz kivételt abban az esetben sem, ha nemi erőszak vagy vérfertőzés miatt lett valaki terhes. Milla Jovovich, mint a törvény ellenzője, akkor elmondta, hogy szerinte minden nőnek joga van a biztonságos abortuszhoz a megfelelő, szakképzett orvosokkal, és ezután részletesen leírta saját horrorisztikus történetét is közösségi oldalán. A színésznő hangsúlyozta, hogy épp elég lelki megterhelés az abortusz minden nő számára. A műtét is kockázatos, de ha mindez egy nem megfelelő szakértelemmel ellátott közegben menne végbe, az szerinte még inkább kitenné a nőket az egészségügyi rizikóknak. Hangsúlyozta, hogy az abortusz minden nő számára egy rémálom, de joguk van a nőknek eldönteni, hogy elvetetik, vagy megtartják gyermeküket.

És ha már az abortusz mellett döntenek, akkor joguk van ahhoz, hogy biztonságos körülmények között kerüljön sor a műtétre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,

Címlapi kép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.