Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Viszonya volt a legszexibb kolléganőjével, most viszont minden megváltozott

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.27 | 16:18

Íme egy erős szexsztori az ango Suntól, ahova emberek küldik be a vadabbnál vadabb történeteiket. Van egy szakértőjük, Deidre, aki megpróbál tanácsot adni a beküldőknek, ebben az esetben egy férfinek, akihez hozzá sem szól a volt szexpartnere.

(kép: 123rf)

“Már pár éve ennél a biztosítócégnél voltam, amikor ő is idejött dolgozni. Ő 27 éves, és már akkor tetszett, de tudtam, hogy nem egy ligában focizunk. Ettől függetlenül jól kijöttünk, sokat nevettünk együtt, flörtöltünk is kicsit, de nem gondoltam hogy több lehet ennél. Különösen, hogy neki barátja volt, én pedig 33 voltam, feleséggel és két gyerekkel.

Szaktott a barátjával, amiért már nem vonzódott hozzá. Ekkor nem tudtam, hogy mi lesz velem és vele. Egy munkatársunk szervezett egy pénte k esti iszogatást, a feleségemnek mondtam, hogy majd elalszom valakinél, így szabad voltam az éjszakára.

Ezen a bulin mondtam el a lánynak, hogy tetszik nekem, erre azonnal megcsókolt, ami szuper jó volt. Gyorsan foglaltam egy szobát egy közeli hotelben, ahol nagyon jót szexeltünk. Egy évig tartott a viszonyunk, szerelmesek voltunk, viszont előléptettek, és másik irodába kellett költöznöm, ami egyébként közel volt a régihez.

Eleinte még írt és hívott, ennek viszont vége szakadt, teljesen hideg lett felém. Azt is mondta, hogy többé nem akar velem lenni, azóta se beszél hozzám. Összetört a szívem, nem tudom, mit csináljak.”

Deidre azt állítja, hogy a lány észrevtte, hogy a gyerekek számítanak neki igazán, így ebből nem lesz semmi hosszútávon. Megkérdőjelezi, hogy hol van a felesége ebben az egészben, elégre alig írt róla valamit. Deidre szerint a meglévő szeretteire kellene koncentrálnia.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.