Bulvár

Tízmilliókat költött arra, hogy kedvenc k-pop sztárjára hasonlítson

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.09 | 10:46

Oli London átlagos brit srác volt, de mindenét feladta, hogy ikonjára hasonlítson.

A k-pop egy dél-korai zenei műfaj, amelynek Oli óriási rajongója. Egy ideig Dél-Koreában élt, itt szeretett bele a BTS nevű zenekarba is, illetve hát annak frontemberébe, Jiminbe. A 23 éves Jimin egy helyi tehetségkutatón tűnt fel még 2013-ban, és azóta komoly nemzetközi hírnévre tett szert.

“Számomra Jimin az ikon, a tökéletes férfi, akit mérhetetlenül csodálok és aki minden porcikájában tetszik. Mikor megláttam, azonnal olyan akartam lenni, mint ő… sőt, én akartam lenni ő, még ha tudom is, hogy ez nem lehetséges”

– áradozik a fiatalember a Barcoft TV friss műsorában.

Innentől persze nem volt megállás: Oli nem csak a külsejét változtatta meg teljesen, de a ruhatárára is milliókat költött. A legdrágább cipője 1600 fontot kosztált (félmillió forint), a legkomolyabb Jimin-ruhája pedig 7000 fontot (2,5 millió forintot) ér. Mérhetetlenül büszke arra, hogy az évek során gyakorlatilag sikerült Jimin teljes színpadi ruhatárát lekoppintania.

Oli számára magától értetődő volt, hogy teljesen megváltoztatja külsejét: mutat is magáról egy régi képet, amin látszik, hogy pattanásos, kerekfejű, enyhén puhos átlagsrác volt a Jimin-őrület előtt, majd megjegyzi:

“Ha a régi képeket nézem magamról, már nem tudok azonosulni ezzel az emberrel. Tudom, hogy én vagyok, emlékszem rá, hogy mikor készült a kép, de ez már nem én vagyok”

– teszi szóvá, majd elárulja, hogy középiskolásként igen sokat szorongott a külseje miatt, ma már azonban maradéktalanul elégedett a testével. Többek között azzal is, hogy szilikon áll-implantátuma van, és teljesen leszívatta a zsírt a hasáról és mellkasáról, hogy a 61 kilós dél-korai popsztárra hasonlítson.

“No, azért nem változtatok fajt, nem kell aggódni. Nem lesz belőlem koreai, ázsiai arc, én mindig is egy fehér, kaukázusi srác leszek… de azért szeretnék annyira ázsiainak tűnni, amennyire csak lehetséges!”

Barátai elfogadják Oli különös mániáját és ezzel járó feltűnő külsőségeit, de olykor azért aggódnak: attól tartanak, hogy Oli egy napon olyasmit tesz magával, ahonnan nincs már visszaút…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló