Gasztró

Lezárult egy korszak: végleg lehúzta a rolót Vajna Timi fánkozója

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.21 | 07:46

Andy Vajna özvegyének fánk-biznisze már korábban is veszélybe került, de most a koronavírus végleg betett az üzletnek.

Végleg bezár Vajna Tímea fánkozója, a Mr Funk nevű üzlet. A cég, amelyet az özvegy sógora, Visváder Tamás húzott ki a csávából Andy Vajna halála után, nem bír tovább a veszteségekkel.

Úgy döntöttünk, hogy ezt az üzletet elhagyjuk. Timi mindenben támogat engem, ő bízott meg az üzlet bezárásával. Mindennap beszélünk, és minden lépést is megbeszélünk. Nem tagadom, ez a helyzet lelkileg megvisel minket, de én eljutottam arra a szintre, hogy elfogadom. Nem is tehetünk mást, hiszen rajtunk kívül álló dolgok miatt történt, ami történt. Tehetetlenek voltunk

– nyilatkozta a Ripostnak az üzletember.

Visváder Andy Vajna halála után került az üzlet élére, amikor a menedzsment és a dolgozók köreiben óriási pánik tört ki, és többen ott is hagyták a céget. Azonban most az utóbbi egykét hónap olyan rosszul sikerült az Arany János utcabeli helynek, hogy nincs más választás: be kellett zárni, ugyanis a forgalom a huszadára csökkent vissza. Így nemhogy a 3-4 millió forintos bérleti díjat, de a 16 millió forintos havi kiadásokat sem tudták fizetni.

A Mr Funk így április 19-étől már nem üzemel, új korszak kezdődik Vajna Timi életében. Reméljük, a legközelebbi vállalkozásával több szerencsével jár az üzletasszony.

Forrás: Ripost

Kép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.