Film

Máris készül egy új Star Wars film: végre megtudhatjuk, hogyan tért vissza Palpatine

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.22 | 20:30

Az új film teljesen különálló sztorit fog mesélni és a sithek bolygóján, az Exegolon fog játszódni.

Új Star Wars film van készülőben. Végre kiderül, hogyan tért vissza Palpatine. Ez a film teljes egészében az ő bolygóján, az Exagolon játszódik majd. Felmerül számos kérdés, amit lehetősége lesz megválaszolni az alkotásnak Palpatine felemelkedésén kívül is. Már nem kell sokáig várnunk.

Új Star Wars film

Palpatine megmagyarázatlan visszatérése az egyik legidegesítőbb dolog volt a most karácsonykor debütált Star Wars – Skywalker korában. Most azonban úgy tűnik, kaphatunk valamennyi hátteret a nem túl jól felépített csavarhoz, ugyanis sajtóhírek szerint készül egy új Star Wars-film, ami teljes egészében Palpatine bolygóján, az Exagolon játszódik majd.

A filmet J.D. Dillard fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig a Luke Cage-et és a SHIELD ügynökeit jegyző Matt Owens írja. Egyelőre még sajnos nem tudni túl sokat a részletekről, illetve a film történetéről. Azonban akad számos kérdés, amit lehetősége lesz megválaszolni az alkotásnak Palpatine felemelkedésén kívül is. Kik voltak az Exegolon őt éltető kultisták? Hogyan épített annyi csillagrombolót?

Ezen kívül is több Star Wars sztori készül a Disney égisze alatt. Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson saját trilógiát kap majd, de Taika Waititi-ről is pletykálják, hogy Star Wars-filmet fog rendezni. Közben pedig nyilván a The Mandalorian idén érkező második évadára is lehet várni.

Forrás: Games Radar

Kép: Disney


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló