Mobiltech

Kínában kezd új telefonjával a Nokia, február végén jönnek az új bejelentések

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.11 | 18:38

Itt is van az ígért visszatérés: videót tett közzé Facebookon a legújabb telefonjáról a Nokia. Az egyszerűen „Nokia 6” névre keresztelt eszköz elegáns és letisztult lesz, a cég február 26-ára újabb bejelentéseket ígér.

A tavaly év végi bejelentés után megérkezett az első modell a Nokia új, Androidos telefonjaiból. A finn gyártót felvásárló HMD most rántotta le a leplet az elsőről, amit egy Facebookra feltöltött rövid videóban mutatnak be. Csak Kínában lesz kapható az elkövetkező hónapokban – írja a Verge.

Egy nyomógomb lesz rajta csupán, letisztult külsejét szemcsés borítás fedi, és a videó végén megcsillanó „Dolby Atmos” logóból arra következtethetünk, hogy különleges hangrendszerrel szerelték fel, jelentsen ez bármit egy olyan eszköznél, amit érdemes fülhallgatóról vagy más külső hangforrásról hallgatni.

Ugyanebben a bejegyzésben további bejelentéseket ígértek február 26-ára, mely dátum pont egybevág a barcelonai Mobil Világkongresszussal. Vélhetően ekkor további új telefonokat mutatnak be, de a mostani videó alapján csalódnia kell majd azoknak, akik a régi, robosztus Nokiák visszatérését várják a cégtől.

Nyitókép: Facebook/Nokia Mobile


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.