Sorozatok

Jó hír a Trónok harca rajongóknak: elkezdődtek az egyik spinoff-terv munkálatai

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.09 | 11:18

Az HBO berendelte a pilot epizódot, készül. Akárcsak a Trónok harcánál, úgy itt is belefolyik a fejlesztésbe Gerge RR Martin. Mégiscsak az ő általa kitalált világot építik fel.

Fotó: Philippe Huguen (AFP PHOTO)

A Trónok harca utolsó epizódját pont egy év múlva fogjuk nézni, de hogy ne a semmi maradjon utána, az HBO belebegtette, hogy spinoffot készít a fantasy sorozat vége utáni időkre, és nem egy, hanem öt lehetséges irányt is felvázoltak hozzátéve, hogy ha minden jól megy, akkor akár mindből készülhet sorozat. Azt nem gondoljuk, hogy ennek reális esélye van, de az egyik ötletből valószínű, hogy lesz valami, mert berendelték a pilotját, és erről egy tájékoztató közleményt is kiadtak.

Az Age of Heroes című spinoff 10 ezer évvel az általunk megismert Trónok harca világ előtti időkbe kalauzol, és azt meséli el, hogyan vált a hősök dicsőséges kora a sötétség időszakává, hogyan köszöntött be a több generáción át tartó Long Night névvel illetett korszak. Ekkor éltek a Trónok harca idején már tényezőnek számító házak alapítói, ekkor született a Lannister vagy a Stark dinasztia, és ekkor háborúztak először az akkoriban felbukkant Mások ellen is. Vagyis benne bőven muníció. Szereplők még nincsenek, se stáb, egyelőre a nyitó rész fejlesztése folyik, és ha minden jól megy, akkor 2020-ra lesz belőle csak sorozat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.