Uncategorized

Republikánus színekben készül kormányzóságra Caitlyn Jenner

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.07 | 17:48

Noha Kim Kardashian édesanyjának második exférje, Caitlyn Jenner valaha férfi testben élt és most az LMBTQIA-jogok harcos aktivistája, a politikában abszolút konzervatív. Olyannyira, hogy most republikánus színekben mérettetné meg magát.

Köztudomású, hogy Caitlyn igen komolyan segítette Trumpot is mindkét kampányában, most pedig – bár demokrata elnök van – Kalifornia kormányzója szeretne lenni. Állítólag a szándéka olyan komoly, hogy már több ismert amerikai politikai tanácsadóval is konzultált.

A Mirror című brit napilap szerint Jenner korábban tagadta a politikai ambíciókat, mára azonban változott a helyzet. Állítólag jót röhögött azon, hogy mostohalánya férje, Kanye West jól beégett az elnökválasztáson, arra azonban jó esélyeket lát, hogy ő maga egy alacsonyabb szinten szép sikereket érjen el a jövőben.

Akárhogy is, nehéz lesz a politikában érvényesülnie már csak azért is, mert a republikánusok – maga Trump is – zömében elutasítóak a transzneműséggel szemben, saját LMBTQIA-közönsége és közössége pedig aligha konzervatív érzelmű…. Innen szép győzni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló