Zene

Halott Pénz: Eddie Money amerikai énekes nincs többé

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.14 | 13:27

70 évet élt a brooklyni rocker.

Edward Joseph Mahoney 1977-ben robbant be Eddie Money című albumával, mely a rocker művészneve is egyben. Alakjához fűződnek a Two Tickets to Paradise, a Take Me Home Tonight és a Baby Hold On című slágerek.

 

View this post on Instagram

 

I recall hanging out on Friday night 🎶 Have a great weekend everyone!

A post shared by Eddie Money (@imeddiemoney) on

A rockert 70 éves korában érte a halál, melyet egy négyes stádiumban felfedezett nyelőcső-rák okozott. Családja az alábbi közleményben adta a rajongók tudtára a rossz hírt:

Eddie szeptember 13-án reggel, békésen távozott, szerettei körében töltötte utolsó perceit. Nehéz szívvel búcsúzunk az apától, aki nélkül nem tudjuk elképzelni a világot. Hálásak vagyunk, hogy a dalain keresztül örökké köztünk marad.

 

View this post on Instagram

 

The Money family is pure rock n roll. I’m one lucky man!

A post shared by Eddie Money (@imeddiemoney) on

Money egy rutinellenőrzésen kapta meg a végzetes diagnózist, még a múlt hónap folyamán. Már a mája és a nyirokrendszere is érintett volt.

A brooklyni születésű, ír felmenőkkel rendelkező énekes 1987-ben szerzett Grammy-jelölést egyik dalával, melyben Ronnie Spector vendégeskedik. A rocklegendát öt gyermeke – Zachary, Jessica, Joseph, Julian és Desmond – mellett a Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora is gyászolja, említi meg a Fox News.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló