Autó

Bemutatta a Chevy az új Corvette-et

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.15 | 18:28

2018 tavaszától lehet majd kapni a 2019 Chevy Corvette ZR1-t.

Kevés autómárkának van annyira emblematikus modellje, mint a Chevrolet-nek a Corvette. A legendás sportautónak 1953-ban jött ki az első modellje, és már a sokadik generációnál tart a modell (már magunk se tudjuk, hogy ez az új most még a 7. vagy már a 8. generáció), ezek között pedig volt pár egészen zseniális autó is, mint például a legendás Sting Ray, amit többször megválasztottak már a történelem legmenőbb sportautójának.

2019 Chevrolet Corvette ZR1 Walk Around | Autoblog

Autoblog Associate Editor Reese Counts travels to Dubai where he gets a first look at the 2019 Chevrolet Corvette ZR1. Autoblog obsessively covers the auto industry. We are a trusted source of auto research, information, and automotive issues. Get more Autoblog Read: http://www.autoblog.com Like: http://on.fb.me/13uhpVb Follow: http://twitter.com/therealautoblog

A legújabb modellt, a 2019-es Chevy Corvette ZR1-t a napokban mutatták be Dubajban, és konkrétan ez az anyacég General Motors legerősebb autója evör. A 6,2 literes V8-as motor 755 lóerőt tud, az autó 3 másodperc alatt van százon, a végsebessége pedig 330km/óra felett van. Igazi bestia:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló