Bulvár

Már egy nő is bérelhet magának férfi-szolgálót, akinek még a nevét is ő találja ki

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.28 | 15:48

Nem prostitúció, inkább fantáziajáték: a bérelt férfi nevét, karakterét és feladatait is a nő találja ki, és akár társasági eseményekre is elkíséri főnökét.

Los Angelesben egyre több olyan vállalkozás üti fel a fejét, amely férfiakat közvetít ki nők számára, hogy boldoggá tegyék, vigasztalják a – többnyire ronda szakításon, váláson átesett – klienst.

A férfiak órabére 120-400 dollár között mozog attól függően, hogy mit tudnak nyújtani és mit kérnek tőle. A küldetés maximum 4 órára szól, hiszen – ahogy az egyik ilyen vállalkozás vezetője mondja – ennyi idő után a valóság kezdi megmutatni arcát, és a fantázia véget ér. A bérelt férfiak az éjszakát sem tölthetik a kliensnél.

A munka nem egyszerű, hiszen színésznek, pszichológusnak és modellnek kell lennie arra a pár órára a munkaerőnek, hiszen a nő az, aki kitalál egy karaktert a rendelt férfi számára, de közben arra is szükség van, hogy a lélek gyógyuljon, és a nő újra magabiztos legyen.

Mivel elég jó pénz van a bizniszben, szex viszont nem kerül képbe, igen sok reménybeli színész és énekes jár meghallgatásokra, hogy férfi-szolgáló lehessen. A bejutási arány 8 százalék, ha netán erre a pályára tévednél.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló