Celeb

Molnár Tamás: „Nem látom magamat konkrétan egyik polcon sem”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.23 | 13:40

A többszörösen díjnyertes énekes-dalszerző második szólólemezének bemutatója több szempontból is kivételes koncertélménynek ígérkezik, amit Tamás is eddigi pályája legkülönlegesebb eseményének vár.

A május 10-én megjelenő lemez bemutatókoncertjére már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek.
„Az album címadó dala a Sehovavaló egyértelműen én vagyok, a dal pedig az arc poeticám. Nem látom magamat konkrétan egyik polcon sem és talán ez a legjobb, ami történhetett velem előadóként. A lemez különlegessége, hogy mind a tíz dal kollaboráció és mivel az előadók nagyon különböző műfajokból jöttek, az összkép igen eklektikusra sikerült. Olyan koherens megoldások születtek, amelyben a partnerek és én is úgy tudtuk meghaladni magunkat, hogy közben mégis autentikusak maradtunk – mesélte Tamás, akinek dalai rá jellemzően, mély mondanivalót fogalmaznak meg. „Minden dalnak nagyon konkrét üzenete van, amelyben vastagon benne vannak a partnerek is. Az albumon megjelenő kollaborációk egy része már tavaly napvilágot látott. A sort a Majkával közös Azt beszélik a városban kezdte, amely Fonogram-díjat is kapott, majd a Bérczesi Robival a Nélkülem, aztán Pajor Tamással a Világot cserélek, végül Filo közreműködésével a Holnaptól jött ki eddig. Természetesen a kedvenc női előadóimmal is featelek, amik bár már úton vannak, még nem leplezhetem le őket.

A közreműködő vendégek közül többen ott lesznek a Müpás lemezbemutatón, ahol élőben először viszik színpadra közös szerzeményeiket. „A koncert eddigi pályám legkülönlegesebb eseménye lesz. Izgalmas időszak ez, ugyanis miközben a fellépésre készülünk, még néhány dal az asztalomon várja, hogy realizálódjon” – tette hozzá a zenész, aki a Müpás lemezbemutatója után júniusban már a KOBUCI színpadán indítja be a nyarat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló