Bulvár

Adele többet nem megy turnéra, sírhatnak a rajongók

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.27 | 18:33

Ha az utolsó koncertsorozatról lemaradtál, akkor van egy rossz hírünk, ez a hajó valószínűleg már elment. Mi is nagyon szerettük volna élőben hallgatni a 28 éves énekesnő szívfacsaró dalait, de ha csak valami csoda nem történik, élőben már nem igen hallhatjuk énekelni az aranytorkú dívát.

GettyImages-500440316
Fotó: Getty Images / Sascha Steinbach

Nagyjából 4,45462 másodperc alatt keltek el az utolsó fellépéseire a jegyek, úgy tűnik Adele komolyan gondolta, amit korábbi koncertjein is hangoztatott: a családjával szeretne több időt tölteni, szeretne visszavonulni, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálhasson.

Egy turné nem tartozik azok közé a dolgok közé, amikben jó vagyok. A taps valahogy olyan sebezhetővé tesz. Nem tudom, hogy újra belevágok-e, az egyetlen ok, amiért ezt csinálom, azok ti vagytok. Azt azonban nem hiszem, hogy újra bevállalom

– mesélte Új-Zélandi koncertjén, több mint 40 ezer rajongója előtt.

A jelenlegi turnéja már 15 hónapja tart, úgyhogy abszolút megértjük, ha ezek után egy időre lehúzná a rolót. El se bírjuk képzelni, mennyire megterhelő lehet ez, de légyszi Adele, azért ne örökre mondj tőlünk búcsút.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.