Bulvár

Val Kilmer valószínűleg még most is őrülten szerelmes Cate Blanchettbe

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.27 | 19:03

Val Kilmer nem az a típus, aki egyhamar elfelejti azokat a nőket, akikbe belehabarodik.

NEW YORK, NY - APRIL 24: Actor Val Kilmer attends the "Fourth Dimension" premiere during the 2012 Tribeca Film Festival at the AMC Lowes Village on April 24, 2012 in New York City. (Photo by Andy Kropa/Getty Images)
Fotó: Getty Images / Andy Kropa

A német származású színész még 2006-ban, egy interjúban nyilatkozta azt, hogy beleszeretett egy híres ausztrál színésznőbe. Blanchett és Kilmer Az eltűntek című thriller forgatásán ismerkedtek meg, az 57 éves férfire pedig olyan hatással volt a tündöklően szép nő, hogy még színészkedni is elfelejtett – írja a Mashable.

Valószínűleg megérezte a dolgot, ugyanis nemcsak a szövegemet felejtettem el, hanem azt is, hogy színész vagyok. Elfelejtettem, hogy forog a kamera, csak álltam ott és bámultam őt.

Mindennek már több mint tíz éve, de Kilmer még mindig nem tette túl magát a történteken, azóta is rendszeresen tweetel a színésznővel kapcsolatban, méghozzá elég intim, bensőséges gondolatokat.

Március 25-én például posztolt magáról egy ábrándos tekintetű szelfit, és leírta, hogy éppen Ausztráliába tart, csak hogy Blanchettel találkozhasson.

Aztán megosztotta, hogy nemrég kétszer is álmodott vele, de szerencsére a férje egyikben sem volt benne.

Később Cate egy régi fotóját is feltöltötte a szépségét méltatva…

Mire egy felhasználó rávilágított, hogy amit csinál, az kezd betegessé fajulni és inkább hagyja abba. Kilmer reakciója csak annyi volt, hogy aki ilyen üzenetet ír, az valószínűleg nem is tudja, mi is az igaz szerelem.

Tényleg kicsit túltolja a rajongást, de állítja, hogy pusztán baráti szeretetről és Blanchett tehetségének méltatásáról van szó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.