Bulvár

Ez a nő egy repülőszerencsétlenség két túlélőjének egyike

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.10 | 18:18

Mindössze ketten élték túl a katasztrófát, egyikük a nő, akinek teste 65 százaléka megégett. A harmadfokú égési sérülésekből csoda, hogy egyáltalán felépült.

A ma 30 éves Kechi Okwuchi egy jómódú nigériai család sarjaként Amerikában tanult, és szokásához híven hatvan nigériai társához hasonlóan a karácsonyi szünetben utazott haza Abujába, a szülővárosába.

A Sosoliso Airlines Flight 1145 azonban súlyos turbulenciába került, a repülőgép lezuhant, és a 109 utasból csupán kettő maradt életben. Az egyikük Kechi volt, azonban a teste háromnegyede megégett: kezdetben alig ismerte fel magát a tükörben. Korábban a külseje volt számára a legfontosabb, de a 16 éves lánynak meg kellett értenie, hogy már soha többé nem fog úgy kinézni, mint azelőtt…

Kechi hét hónapig Johannesburgban vett részt helyreállító műtéteken, majd a család Amerikába költözött, hogy minél jobb kezelést kaphasson sérüléseire. Kechi később az America’s Got Talentben tűnt fel különleges énekhangjával, és azóta énekel, dalokat ír és motivációs trénerként tart előadásokat világszerte.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló