Bulvár

Matthew McConaughey hivatásos tanárnak állt! Itt fog tanítani ősztől

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.30 | 08:18

A katedrán vár új szerep az Oscar-és Golden Globe-díjas amerikai színészre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scrapbook Series (@scrapbook_series) által megosztott bejegyzés,


Az ősztől már Matthew McConaughey-től tanulhat az a szerencsés diák, akit felvettek a texasi egyetem kommunikáció szakára. Az Oscar-díjas színészt ugyanis mostantól hivatásos állományában, professzorként alkalmazza az egyetem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Best Movie Lines (@thebestmovielinesofficial) által megosztott bejegyzés,


A több mint 50 filmet maga mögött tudó Matthew McConaughey az austini egyetem rádió, televízió és film szakán fog tanítani, természetesen filmkészítést. Kurzusának címe a Forgatókönyvtől a vászonig lesz. Egyébként a 49 éves McConaughey már évek óta tanít az intézményben, de eddig csak vendégelőadóként látogatta a tantermeket. Most azonban már kizárólag az ő neve szerepel a kurzus leírásában is, így persze az órák tananyagát is teljes egészében egyedül a színésznek kell összerakni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Europa Plus Orel 100.9 FM (@europaplus_orel) által megosztott bejegyzés,


A Mielőtt meghaltam, a Wall Street farkasa és a Magic Mike sztárja is ide járt anno, és 1993-ban ezen az egyetemen diplomázott le a film szakon. A felsőoktatási intézmény hivatalos közleményben jelentette be, hogy hálásak azért, hogy McConaughey csatlakozott a tanári csapathoz, kinevezésével egy kiemelkedő professzorral és mentorral lett gazdagabb az egyetem. Jay Bernhardt dékán azt mondta: “Büszkék vagyunk arra, hogy Matthew McConaughey professzor csatlakozik a világszínvonalú egyetemi karunkhoz. Matthew odafigyel iskolánkra és a diákokra, és örülünk annak, hogy megosztja velünk idejét és tehetségét, és hogy felkészíti a jövő médiaszakembereit”.

Az egyetem egy közös fotót is megosztott a színésszel és a diákokkal.

Vajon szigorú vagy engedékeny professzor lesz McConaughey?

Címlapi kép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló