Bulvár

Elmaradt a világvége? Sebaj, itt a következő!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.10 | 12:17

Halálcsillag-becsapódás, nagy nyomorúság, Antikrisztus – a popcornt mindenesetre bekészítettük.

Épp, hogy kihevertük a szeptember 23-ai világvégét, máris itt egy újabb Apokalipszis a láthatáron, írja az RT.

A Bibliában szereplő Nagy Nyomorúságot vette elő most az az amerikai versenyző, aki már egyszer bejelentkezett prófétának. David Meade úgy véli, hogy október végén tényleg elkezdődik egy hétéves viszontagság, amelyben a Föld egyharmada háborúban semmisül meg. A Nibiru-történettel eddig csak felsült férfi szerint ebben a zűrzavaros időszakban egy égi háború tanúi is lehetünk, illetve az Antikrisztus és egy új világrend felemelkedése sem várat már sokáig magára.

 

Meade persze visszakozik, miszerint ő már szeptember 21-én is megmondta, hogy nem 23-án fog bekövetkezni az apokalipszis. Planet X néven írt egy könyvet is, melyben egy rejtélyes bolygó, a Nibiru fog felbukkanni, és szinte halálcsillagként pusztítja el Földünk egyharmadát.

Ha már a szeptember végi dátumot megúsztuk, akkor inkább október végén induljon újra a vég kezdete.

Egy égi objektum (a csillag neve Üröm), melyet a Jelenések könyvének 8. fejezetének 10. verse is említ, a harmadik trombitaszó után fogja ezt a hatalmas pusztítást végezni.

Még abban is visszakozik, hogy nem a teljes bolygónk pusztul majd el, hanem „csak” az a világ tűnik el, amit eddig ismertünk. Amikor felbukkan az ominózus bolygó, akkor a naptevékenység is felerősödik, és meg fog szűnni az áramellátás.

Nem világvégét, hanem végnapokat ír a Biblia. Minden, amit megszoktunk eddig, meg fog változni.

Tovább is van a prófécia: a hét év nyomorúságot majd az Ezeréves Királyság fogja követni.

A NASA viszont semmilyen kézzel fogható bizonyítékát nem látja annak, hogy közeledne ez a veszélyes, Nibiru nevű égitest, pedig több kisbolygó is halad el mostanában a Föld közelében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló