Bulvár

A 40 éves férfi, aki egy 10 éves kisfiú testébe szorult

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.04 | 17:48

A 40 éves Nicky Freeman egészen különös állapottal jött a világra: négy évente öregszik egy évet, ezért még 40 évesen is egy 21 kilós, aprócska kisfiú.

Nicky vakon született, és értelme is egy aprócska gyermeké. Egyéves kora táján ő is elkezdte kimondani az első szavakat – apa, anya, cica – de aztán 14 hónapos korában hirtelen leállt a fejlődése, és nem beszélt többé. Azóta alig egy tíz év körül gyerek fizikai szintjére jutott el, értelmét azonban kommunikációs nehézsége miatt nehéz felbecsülni. Édesanyja szerint sok mindent megért, és képes ragaszkodását is mosollyal, öleléssel kifejezni.

A kisfiú testébe zárt férfi egy ideje egy otthonban él, ahonnan csak hétvégére viszi el édesanyja. Az idős asszony abban bízik, hogy így Nicky nem érzi meg nagyon azt sem, ha ő majd meghal – és ahogy ezt elmondja, könnyek szöknek a szemébe.

Nickynek egy húga és egy öccse van, akik hamarosan családot szeretnének alapítani. Ezért is fontos, hogy kiderüljön, Nicky állapota genetikai rendellenességből fakad-e, hiszen az öröklődhet az ő majdanai gyerekeikre is. Mint kiderült a Barcroft TV kisfilmjében, a vizsgálatok azt mutatják, hogy nem genetikai betegségről, hanem egy olyan fejlődési rendellenességről van szó, ami az embrionális állapot hetedik hetében, vélhetően külső környezeti hatásra alakult ki.

Nicky gyógyíthatatlan, de a család mindent megtesz, hogy kiegyensúlyozott életet éljen. A kisfilm végén találkozik egy sorstársával, Gaby Williams-szel is, aki egy újszülött testébe zárt hatéves kislány: hasonló okokból, agyi fejlődési rendellenesség következtében alakult így az ő élete is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló