Ezo

Az Ikrek váratlan hírt kap, a Ráknak titkos csodálója van – napi horoszkóp 2024. március 21.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.21 | 09:10

A Nyilasnak izgalmas napja lesz, a Bak előtt új út nyílik meg. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Nap már a Kos jegyében jár, és jelzi, hogy most bizony eljött a te időd! Olyan folyamatok indulnak el ma, vagy a következő napokban, amik rövidesen sikert hoznak neked. Nagyon erős most a kisugárzásod, és a népszerűségeddel célt érsz olyasmiben is, amiben eddig nem.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön egy kellemetlen emberrel hozhat össze a sors, akitől jobban teszed, ha minél nagyobb távolságot tartasz. Ha ki tudod kerülni, akkor azt válaszd, ha pedig az nem megy, akkor alakítsd úgy, hogy minél hamarabb végezz vele.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön egy váratlan látogató toppanhat be hozzád, de igazán fogsz neki örülni, illetve lehet az is, hogy valaki megkeres, aki felől már egy ideje nem hallottál. Ráadásul nem ok nélkül keres meg: új híreket, vagy valamilyen ajánlatot hozhat.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma igyekezz úgy általában pozitívan közeledni az emberekhez. Mosolyogj még azokra is, akiket távolról ismersz, mutasd meg a kedvesebbik arcodat a világnak. Lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy lássa, közeledhet hozzád.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön egy váratlan üzenet, vagy levél érkezhet hozzád, amely valamilyen pozitív üzenetet, vagy hírt tartalmaz. Valószínűleg ez ennél jobbkor nem is történhetett veled és általánosan is jobb kedvre derít, pozitív irányt ad a dolgaidnak.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön hasznos információkat, remek ötleteket kaphatsz valahonnan és egy ajánlatot, amely sokat jelenthet a jövőd szempontjából. Tisztítsd meg az elmédet most minden negatív gondolattól és koncentrálj csakis a lehetőségeidre.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön egy furcsa megérzése lehet, amely viszont talán fontosabb üzenetet tartalmaz számodra, mint azt elsőre hiszed. Ne engedd elfelejtődni a dolgot, keress összefüggéseket, kutass háttér információkat. Amire bukkansz, az talán meg fog lepni, de egyben rendkívül hasznos is lesz.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön egy hirtelen nagyon furcsának tűnő ötlet, vagy elképzelés talál meg, amely lehet, hogy éppen a te fejedből pattan ki, de az is lehetséges, hogy egy közeli ismerősöd áll vele eléd. Ne söpörd le az asztalról az egészet, mert lehet, hogy csak utólag derül ki a dolog igazi pozitívuma.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön hirtelen feltámadhat a vágyakozás benned valaki iránt, ami váratlanul ér. Mégis valamilyen módon úgy érzed, hogy nem lehet elmenni a dolog mellett. Hagyd érni még egy kicsit önmagadban a folyamatokat, hogy letisztázódjanak az érzéseid.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön valaki felhívhatja a figyelmedet egy új útra, ami épp most nyílik meg előtted, de ez nem jelenti azt, hogy elsőre világossá válik számodra, hogy ennek miben is áll a jelentősége. Légy figyelmes és ne fuss át a részletek felett csak úgy.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön lehet, hogy egy számodra fontos személy sokkal ingerlékenyebb lesz a megszokottnál, ami behatárolja a lehetőségeidet vele kapcsolatban. Ne próbáld hát erőltetni a dolgot, hagyd, hogy egyedül megoldja a problémáit.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökre már picit besűrűsödtek a feladatok, ami nyomasztólag hat rád. Pedig igazán könnyen tudsz segíteni magadon. Szüntesd meg azokat a lehetőségeket egy időre magad körül, melyek folyton elvonják a figyelmedet.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.