Sport

Micsoda szemét bunkók tudnak lenni a felnőttek a gyerekekkel!

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.28 | 18:03

Pláne Amerikában és egy baseball meccsen.

Ozzy Man youtuber egy nagyon vicces figura, aki különféle videókat tölt fel a csatornájára, amiket saját kommentárokkal lát el, és olyan stílusa, dumája meg hangja van, hogy szinte kivétel nélkül minden sírva röhögőssé válik, amihez csak hozzányúl.

Új munkájában a baseball meccsek ördögi felnőtteit állítja pellengérre, akik nem néznek se Istent, se gyermeket, amikor a sztársportoló kidobja a lasztit a nézőtér irányába, valamelyik kis rajongójának. Ha repül a labda, a baseball fanatikus felnőtteket nem érdekli a gyermekek sérülékeny lelke, sőt teste sem, csak a labdát látják. És bármit megtesznek azért, hogy ők kaparinthassák meg. Elég vérforralóak lesznek az alábbi képsorok, és Ozzy Mannek hála, rendkívül viccesek is.

Ozzy Man Reviews: Adults Being Dodgy

Me commentary on adults stealing balls and sports memorabilia and children’s dreams in general. Oi yeah nah join me Patreon if ya want. http://www.patreon.com/ozzyman Follow me on Twitter and Insta @OzzyManReviews Music via Audio Network. Track title – Daylight Robbery. Fair Dealing – parody, satire, review, commentary.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló