Sport

A Brasil Open tenisztornán menhelyes kutyákat alkalmaznak labdaszedőnek

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.04 | 07:38

2016 volt az első év, amikor a labdaszedést négylábúakra bízták. A kutyák rövid időn belül nagyon népszerűek lettek, és a torna után örökbe is fogadták őket.

Idén már 6 kutya szedte a labdákat a teniszcsillagoknak. Azon túl, hogy felhívja a figyelmet a kezdeményezés arra, hogy rengeteg eb van a menhelyeken gazdira várva, vidám perceket is szereznek vele a nézőknek meg a teniszezőknek is, hisz a kutyák kedvenc játékszere a teniszlabda, és néha bizony, ha felszednek egyet-egyet, kiesnek a labdaszedő szerepükből. Ilyenkor valahogy el kell tőlük venni a lasztit. Persze annyira azért nem para a helyzet, gondozók is vannak a kutyákkal, akik kordában tartják őket, nehogy elszabaduljon és kezelhtetlenné váljon a játékos énük.

Iniciativa de sucesso que ganhou destaque no Brasil e no mundo em 2016, os CãoDulas estão de volta! O Torneio Aberto do Brasil – ATP 250 – #BrasilOpen 2017, em parceria com a @premierpet, empresa especialista em alimentos de alta qualidade para cães e gatos, apresenta o novo “time” de cães que irá entrar em quadra no torneio, no Esporte Clube Pinheiros. Os jogadores que chegarem à semifinal e à grande final do torneio, nos dias 4 e 5 de março, vão dividir a atenção do público com uma turma de CãoDulas muito especial: Cindy, Nanda, Pretinha, Mia, Arlete e Ovelha, cães das ONGs Projeto Segunda Chance (São Paulo, SP) e Cão Sem Dono (Itapecirica da Serra, SP). Você não vai querer perder esse show! Ingressos: Ingresso Rápido – http://migre.me/w3yw3

A post shared by Brasil Open (@brasilopen) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló