Tech

Itt a Lexus koncepciója a jövő járműveiről

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.22 | 12:48

Ezekben a járművekben látja a japán vállalat a kozmosz új közlekedési eszközeit.

Az űr mindig a következő határ volt az emberek számára a Földön. A csillagok meghódítása mindig is kihívást jelentett a világ legjobb tudósai és űrszervezetek számára és a mérnökök sok fantasztikus módszert és koncepciót dolgoztak ki, amelyekkel közelebb juthatunk a kozmoszhoz.
Persze, mindannyian tudtuk, hogy az űrrepülőgépek és a rakétákban rejlik az egyetlen módja annak, hogy elhagyjuk a légkörünket.


A Document Journal eseményére a, Lunar Designra, a tervezőket és az építészeket a világ minden tájáról meghívták, hogy megvitassák ötleteikről arról, hogy mikor élhetünk végre a holdon. A járművek természetesen hatalmas részét képezik az eseménynek, és a Lexus elegáns ötleteket mutatott a jövőbeli közlekedésre holdon.


Készítettek egy maroknyi különféle járművet, a motoroktól kezdve a holdjárókig, sőt még egy hatalmas hajót is, amelyben lakóhelyiség, megfigyelő fedélzet és medence is található.


Természetesen minden a Lexus egyedi tervezési elemei be vannak beépítve az összes tervbe. Noha ezek nyilvánvalóan nagyon távol lesznek a valós szállítási módszerektől, amikor végre a Holdon élünk, nem kétséges, hogy a Lexus csodálatos, és mutatós koncepciót dolgozott ki, én már csak egyet kérdeznék lehet-e 5,0 literes V8 a Lunar Raceremben?

Képek:Lexus


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló