Zene

Egész kis sztárparádé lesz a következő Charlatans nagylemezen

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.20 | 20:42

A Different Days címet viselő album május 27-én jelenik meg, és a zenekar 13. nagylemeze lesz.

A brit indie rock veteránjai sok mindent túléltek, leginkább magukat és a rockandrollt. A mai napig első osztályúan muzsikálnak, igazán rossz lemezt soha nem is készítettek. A korrekt szint alá sose mentek. Reméljük, a soron következő Different Days című albummal sem lesz ez másképp, annak ellenére, hogy ez lesz a 13. kiadványuk. Persze lehet, hogy nem babonások.

A lemezre egész szép kis csapatot rántott össze Tim Burgess és zenekara. Közreműködik rajta Paul Weller, Johnny Marr, Kurt Wagner, Nik Void a Factory Floorból, Anton Newcombe a Brian Jonestown Massacre-ből, valamint a New Order házaspárja, Gillian Gilbert és Stephen Morris.

Új dalt még nem osztottak meg a lassan finisbe érő, 13 számos új nagylemez anyagából, de addig is itt az egyik legelső slágerük, ha valaki véletlenül nem tudná, melyik zenekar is az a Charlatans.

The Charlatans – The Only One I Know

Music video by The Charlatans performing The Only One I Know. (C) Dead Dead Good/Situation Two/Beggars Banquet Records Ltd.

Ez pedig a legutóbbi, 2015-ös Modern Nature című album egyik húzódala volt.

The Charlatans – So Oh

‘So Oh’ is available right now for immediate download when you pre-order the new album ‘Modern Nature’. http://po.st/ModernNatureiTunes


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló