Bulvár

Egy írónő annyira nem bírta elviselni a fájdalmát, hogy levágta az ujját

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.21 | 13:48

Nem bánta meg az öncsonkítást.

Semmi megbánás nincs abban a 25 éves ír nőben, aki saját kezűleg vágta le jobb keze mutatóujját. A Bantryban élő Megan Cullen egy ritka betegség miatt, már hét éve élt állandó fájdalomban – írta meg a Mirror című brit bulvárlap ír kiadása.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THUMB GANG! (@world_record_thumbb) on

Cullen 18 éves volt, amikor véletlenül rácsapta kezére egy autó ajtajá. Az orvosok azt mondták neki, hogy olyan ez, mintha az érintett területen az idegek részegek lennének, ezért nem tudnák, hogy mit csinálnak, ezért folyamatos fájdalmat közvetítenek az agyba.

A baleset óta Cullen állandó kínban élt. Erős, morfiumtartalmú fájdalomcsillapítókat, antidepresszánsokat szedett. Két műtétje is volt, de az állapota nem javult. A nő úgy döntött, hogy ha az orvosok tehetetlenek, akkor saját kezébe veszi a dolgokat. Egy helyi rádióműsornak nyilatkozva Cullen elmondta, egyszer egy baltával próbálta lecsapni az ujját, de nem járt sikerrel. A második módszer, a múlt héten már működött, de arról nem árult el részleteket, nehogy ötleteket adjon. Azt mondta, amikor levágta az ujját, eldobta, nehogy a megpróbálhassák visszavarrni.

Cullen azt mondta, hogy egy percre sem bánta meg a tettét. Mindent megtett azért, hogy az önamputációját a lehető legbiztonságosabb körülmények között hajtsa végre.

(24.hu)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló