Sztárok

Igazi vadmacska – Pamela Anderson sosem tagadta, hogy imádja a szexet

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.21 | 11:20

Ő volt az a színésznő, aki legtöbbet vetkőzött férfimagazinok kedvéért, sőt, pornóbotrányba is keveredett korábban rocksztár exférjével, amikor kiszivárgott a házi szexvideójuk.

A Baywatch egykori bombázója, Pamela Anderson soha nem tagadta, hogy imádja a szexet, sőt! Rengeteg híres szeretője volt, többek között Tommy Lee, Antonio Sabáto Jr, Bret Michaels, Dean Cain, Kelly Slater, Marcus Schenkenberg, Michael Bolton, Kid Rock, Fred Durst, Stephen Dorff, Steve Jones, Robbie Williams, Mark McGrath, David Spade, Criss Angel, Rick Salomon is megfordult az ágyában, aki az évek során pedig rengeteg mindent kipróbált.

Ő volt az a színésznő, aki legtöbbet vetkőzött férfimagazinok kedvéért, sőt, pornóbotrányba is keveredett korábban rocksztár exférjével, amikor kiszivárgott a házi szexvideójuk.

„Sajnos soha nem éltem meg pozitívan a hármas vagy a csoportos szexet. Mindegyik pasim eléggé féltékeny típus volt. Kivéve talán azt, aki arról fantáziált, hogy egy nővel vagyok és közben minket figyel. Elég csábítóan hangzik. Elég kiábrándító, mikor egy nő fehérneműben fekszik az ágyon, a pasija meg számítógépezik, ahelyett, hogy egész éjjel szeretkeznének” – mesélte Pamela.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló