Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Kívánja a felesége húgát, miután lefeküdt vele és egy barátnőjével

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.07 | 19:18
  • trendindex: 5

Csak egy részeg kaland volt, de meg szeretné ismételni.

„31 éves vagyok, a feleségem 33. 12 éve vagyunk együtt, és még sosem csaltam meg ezelőtt. Mindig bírtam a 28 éves húgát, akinek férje is volt. Régebben jóban voltunk mi így négyen, többször utaztunk Spanyolországba közösen. Legutóbb elnéztem a sógornőmet a parton, gyönyörű volt, de természetesen akkor még nem ment tovább a dolog.

Teljesen lesokkolt, amikor a feleségem mondta, hogy a húga szétment a férjével, amiért az megcsalta őt. Azt hittem, egymásnak teremtettek, ráadásul a sógornőm nagyon jól néz ki, nem hittem, hogy ilyesmi történhet. Egyszer, a feleségem elutazott hétvégére munkaügyben, a húga pedig felhívott, hogy lerobbant a kocsija. Mivel autószerelő vagyok, mentem segíteni neki. Mikor odaértem, a kocsi simán beindult, viszont behívott egy italra.

Ott volt egy barátnője is, akit már régebbről ismertem. Csak töltötték nekem a söröket, habár tudták, hogy haza kell vezetnem. Aztán inkább azt mondták, hogy töltsem ott az éjszakát, ez az ötlet pedig eléggé tetszett.

Ott aludtam, a végén pedig szexeltünk. Reggel mondtam, hogy soha többé nem ismételhetjük meg, de igazából azóta is csak erre gondolok. A sógornőm ráadásul folyamatosan szexi képeket küld, a feleségemmel azóta nem is akarok szexelni.”

A The Sun terapeutája szerint nem kellene tönkretennie mindazt, amit az évek alatt felépített. Ez pedig biztosan bekövetkezne, ha még egyszer megtenné.

Címlapkép: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.