Bulvár

Egy New Jersey-i férfi 30 nőtől, kétmillió dollárt tudott kicsalni randioldalakon

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.06 | 13:48

A netes Casanova lebukott, miután egyik áldozata öngyilkosságot követett el.

Rubbin Sarpong szeptember 4-én állt bíróság elé – a new jersey-i férfi egy nemzetközi csalássorozat miatt bukott le. A 35 éves, Millville-ben élő fazon szerelemre éhes hölgyeket csapott be interneten: egyikük sajnálatos módon véget is vetett az életének.

A virtuális Casanova 30 nőt vezetett meg, akik nagyjából 2,1 millió dollárral tették gazdagabbá. A bíróságon viszont azt kérte, utaljanak ki számára központilag egy ügyvédet, ugyanis nincsen pénze a saját védelmére. A férfinek közben volt egy igazi menyasszonya is, akit szintén beidéztek a tárgyalásra.

 

View this post on Instagram

 

Gucci LifeStyle💪💯 #RichNeggaShit #RichLifeStyle #OverSeasNegga #MullaTeamLifeStyle💵🔐💪☝💯

A post shared by Rks MullaTeam (@rksmullateam) on

Sarpong Instagram-oldalán csak úgy hemzsegnek a dőzsölős képek: súlyos arany ékszerek közt, Rolex karórával pózol, menő éttermekben csemegézik – még szép, hogy a legdrágább ruhákban. Bankó-kötegeket is szorongat, mikor épp nem minőségi italokat iszogat vagy luxus-autókkal vág fel. A hashtagek a fotók alatt pedig a #RichN*ggaSh*t és hasonló témák.

Élem a magas életet. Hadd utáljanak engem ezért.

írta egy 2018 augusztus 13-ai bejegyzésében.

Egy évvel korábban egy vízipipázó kislányról tett közzé videót:

Esküszöm, egy percre hagytam magára a lányomat, hogy kiugorjak a mosdóba. És tessék: erre értem vissza! Már figyelt engem egy ideje, lassan együtt is szívhatunk…

írta. Az utóbbi három évet még két ghánai férfival szövetkezve azzal töltötte, hogy több bankszámlaszámot adtak meg nőknek, akikkel hamis személyazonosságot használva vettek fel kapcsolatot olyan randioldalakon, mint a Plenty of Fish, az OurTime.com és a Match.com. Vagy lopták, vagy kamuzták a profilokat: akár még amerikai katonaként is hajlandóak voltak pózolni, a hatás kedvéért.

via GIPHY

Dean J. DiPietro FBI-ügynök jelentésében az áll, hogy romantikus kapcsolatot ígértek be, és fondorlatos udvarlással férkőztek a célpontok bizalmába. Rengeteg email-címről jelentkeztek be, illetve internetes protokollt kikerülő hívásokat (VoIP) is lebonyolítottak. Sarpong mosta tisztára a befolyt pénzt, majd juttatott az afrikai társaknak is belőle.

Tavaly májusban egy Alwin Rolf Lyss nevű diplomatanőt környékezett meg Sarpong azzal a szöveggel, hogy a tengerentúlon állomásozó egysége aranyrudakat talált, mely zsákmányból ő is kapott egy ládával. A 12 millió dollárt érő szajréval szeretett volna az Államokba jutni, ehhez kérte a hölgy segítségét. 2018 május 22. és június 12. közt a naiv áldozat 93.710 dollártól szabadult meg, mely összeget két amerikai bankszámlára juttatott el. Két nappal később öngyilkos lett; a lánya úgy tudta, hogy akkortájt ment volna a titokzatos idegen udvarlójáért a reptérre, aki egy zsák arannyal érkezik. Saprongra közel húz év börtön vár, teszi hozzá a Daily Mail.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló