Ezo

A vasárnap a mély érzéseké – napi horoszkóp 2024. március 17.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.17 | 10:00

Vasárnap nagyon különleges napra számíthatsz. Mély és erős érzéseket élhetsz meg, és az intuíciód is remekül működhet. Mindenképpen érdemes befelé, a belső hangokra figyelni, és persze követni a tévedhetetlen javaslatokat, sugallatokat.

Illusztráció: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Nap és a Neptunusz együttállása szuper ötleteket hozhat, olyanokat, amelyek valójában mély sugallatokon és intuíción alapulnak. Hallgass mindenképpen ezekre az üzenetekre, mert valóban jó útra vezethetnek – és nem csak ezen a vasárnapon…

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Bár néha hajlamos vagy megfeledkezni, de most jusson eszedbe, hogy mindened megvan, amire igazán szükséged van. Próbáld hát a vasárnapban is megtalálni a pozitívumot, különösen most, amikor a kapcsolatoknak különleges a jelentősége…

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap szükséged lehet közvetítőre vagy valamilyen segítségre ahhoz, hogy meg tudj oldani egy téged foglalkoztató problémát. Ha így van, ne habozz segítséget kérni, hiszen bőven akadnak olyan emberek a környezetedben, akik örömmel állnak rendelkezésre. Ne felejtsd el, van néhány adósod…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold vasárnap már a Rák jelében jár, s számodra igazán harmonikus családi életet, szép napot ígér. Most minden nagy örömmel tölti el a lelkedet, ami az otthonnal, a szeretteiddel kapcsolatos. Szívesen gondoskodsz róluk. Persze azért most is érzékenyebb lehetsz bizonyos dolgokra. Erre figyelned kell.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Adódhat vasárnap egy szituáció, amelynek a megoldásához nemcsak a józan eszedre, hanem a fantáziádra is szükség lehet. Engedd hát szabadon a képzeletedet, mivel egy váratlan helyzet éppen egy olyan kreatív személyiséget igényel, mint amilyen te vagy.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Rák Hold tovább erősíti benned a gondoskodási vágyat. Nagyon jól eshet most otthon tevékenykedni, a lakást csinosítani, főzni valami finomat. Ha az elmúlt napokban a sok stressz miatt összezördültél a másikkal, akkor ma nyújts neki békejobbot. Meglátod, mennyire szívesen fogadja.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy van az életedben egy különleges ember, aki tanácsra, támogatásra szorul, és te sokat tehetsz azért, hogy kicsit könnyebb legyen a helyzete. Akármennyire is sűrű a vasárnapod, jó lenne legalább egy pici időt rá is szakítani.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Nap-Neptunusz együttállása a Halak jelében egyszerűen varázslatossá teszi a vasárnapodat. Sok érzés, érzelem van benned, amelyeket most nagyon pozitív módon élhetsz meg. Remélhetőleg családdal vagy baráttal töltöd a délutánt. Ha meg egyedül lennél, a relaxáció, a zene sokat segíthet.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A vasárnap jó alkalom, hogy picit ráerősíts a kapcsolatokra, amire mindenkinek nagy szüksége van lelkileg. Hívd fel, akiket régen láttál, vagy egy közös találkozót is szervezhetsz. Nagyon inspiráló beszélgetésben lehet részed ma.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap kis nyugalomra lesz szükséged, de hát hétvége van, minden adott a pihenéshez. Próbáld kihasználni a napot arra, hogy valóban regenerálódj testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt. Délután izgalmas hírt, információt kaphatsz, ami meglódítja a fantáziádat, és rájössz bizonyos összefüggésekre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazán jó napra számíthatsz! Különösen akkor, ha ezért teszel is. Igyekezz optimistán szemlélni magad körül az eseményeket és keresni a világban is a jót. A Nap-Neptunusz együttállás egészen biztosan segít neked ebben.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Nap-Neptunusz együttállás a Halakban igazán felerősíti a kisugárzásodat, ráadásul hétfő óta a Vénusz is a Halakban jár. Most nagyon vonzónak látnak a többiek, és szívesen töltik veled együtt az időt. Ha még keresed a párodat, most érdemes ismerkedni!

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló