Nők

Még a cicid is izzad ebben a pokoli hőségben? Itt a megoldás!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.26 | 11:18

Már létezik fagyasztható melltartó is.

A fagyasztható melltartó egy életre megoldhatja a hőségben izzadó mellek problémáját. Nagyjából 14 fokosra lehűtött cici jó lesz?

via GIPHY
Tombol a kánikula, és még nincs vége, ezen a hétvégén is 30 fokok lesznek. Nyilván az ember lánya ilyenkor mindenhol, így még a melleinél is izzad, főleg egy műszálas melltartóban. Ha lehűtenéd magad ezen a területen ebben a nagy melegben, akkor van egy jó hírünk: már kitaláltak erre egy megoldást, íme a fagyasztható melltartó.

via GIPHY

Valójában ez egy könnyű anyagú, pamut melltartó, amelyben, akárcsak egy szivacsbetétes melltartónál, csináltak egy kis zsebecskét. Ebben a kis zsebben pedig a betét helyett egy olyan kis tasak van, amely hidegben aktiválódik, majd egy jó ideig nagyjából 14 Celsius-fokon tartja magát. Így, ha ez a kis hűthető betét bekerül a spéci melltartód zsebébe, máris kész a varázslat, hiszen téged is lehűt a mellkasodnál. És ez milyen jó érzés is lehet akkor, amikor minden pocikánk csak arra vágyik, hogy egy kicsit felfrissüljön!

fagyasztható melltartó
Fotó: polarproducts.com

Minden Polar Products melltartó mosható mosógépben is, és A-, B-, C-, illetve D-kosárméretben is kapható. A hűthető tasakokat fagyasztóban, hűtőben vagy akár hideg víz alatt is aktiválhatod, így, ha már nem hűtenek eléggé, gyorsan újra előkészítheted magadnak ezt a csodát, főleg, mivel két pár betétet adnak a csomaghoz.

Csajok, cicihűsítésre fel!

via GIPHY

Címlapi kép: Pixabay CCo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.