Zene

Jön a vezetéknélküli lemezjátszó, nagyon jól néz ki

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.13 | 14:18

Hihetetlenül menőn néz ki, és vezeték nélkül is lehet használni.

Az osztrák TONE Factory nevű startup a Kickstarteren gyűjtötte össze a pénzt a projekthez, a kitűzött összeg többszöröse jött össze. Nem véletlen, hiszen iszonyatosan menőn néz ki a TONE nevű lemezjátszójuk. A fiatal designerekből álló csapat egytől-egyig szereti a lemezeket, és a lemezhallgatással járó hangulatot. Azonban a mostaninál egy kedvezőbb helyzetet szeretnének teremteni, olcsóbb alternatívát kínálni.

Lejátszójuk vezeték nélkül is csatlakoztatható hangszórókhoz, illetve rendszerekez, persze akinek van már komolyabb szettje otthon, az kábelekkel is bekötheti. Európai gyárban fog készülni Csehországban, valószínűleg ott ahol a Pro-Ject Audio Systems felsőkategóriás lejátszói is készülnek, hiszen együtt dolgoztak a legendás osztrák cég mérnökeivel. Állítható a sebesség, szíjjhajást kapott, illetve a hangszedőt a több mint száz éves tapasztalattal rendelkező Dán cég az Ortofon gyártja.

Az előrendelési árak 60 000 forinttól kezdődtek, jelenleg a gyűjtés véget ért, reméljük hamarosan megvásárolható lesz nálunk is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló