Zene

Várható volt sajnos, veszélybe került a 2020-as Coachella fesztivál

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.09 | 13:18

Megvan az első koronavírusos eset a környékről, hogy lesz így áprilisban buli?

Az áprilisban esedékes, celebek által is látogatott Coachella fesztivál sorsa bizonytalanná vált, ugyanis a helyszín közeléből is jelentettek már koronavírusos esetet. Riverside megye tisztiorvosa március 8-án nyilatkozott az ügy kapcsán. Dr. Cameron Kaiser tudatta a lakossággal, hogy készültségi szintre lép a megye, mert pozitív lett egy helyi beteg tesztje.


A koronavírusos személyt az Eisenhower Medical Centerben kezelik, mely intézmény Rancho Mirage-ban található. Ez a kaliforniai Indio-tól – mely a népszerű rendezvény helyszíne – alig 25 percnyi út. Kaiser csapata jelenleg próbálja azt felderíteni, kikkel lépett kontaktusba a páciens, ám egyelőre még nem szigorítanának a gyülekezési szabályon.

 

View this post on Instagram

 

Up late again

A post shared by Coachella (@coachella) on


Riverside-ban eddig megúszták a járványt – ám Dél-Kalifornia több térsége már egészségügyi vészhelyzetet rendelt el. Orange és Los Angeles is kihirdette korábban – ezeken a területeken egyelőre maroknyi fertőzöttet igazoltak eddig.

 

View this post on Instagram

 

Weekend 1 is sold out 🌴 Register for Weekend 2 presale at Coachella.com. Presale starts Monday 1/6 at 12pm PT

A post shared by Coachella (@coachella) on


Ha az április 10-én kezdődő Coachellát lefújják, az nagy érvágás lesz a zenei világnak: többek közt a Rage Against the Machine, Travis Scott és Frank Ocean fellépéseiről kellene lemondani. A jegyértékesítés nagyban zajlik, az első hétvége már teltházas, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

Might get a little loud

A post shared by Coachella (@coachella) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló