Autó

Lakóautó kettő millióért? Igen, lehetséges

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.06.10 | 15:18

A lakóautók egyszerűen menők. Ezzel nem lehet vitatkozni, szinte bárhol lehet velük kempingezni, és kikapcsolódni. De ez a jármű inkább egy mopedautó.

A lakóautózás életforma, egy hobbi. Mindenki belegondolt már valószínűleg, hogy mennyire jó lenne vele menni, és kempingezni. Hát itt a kínai megoldás. Majdnem mindenki számára elérhető. Az Xinge RV felépítménye egy elektromos tuk-tukra épül. 800 wattos elektromos motorja 7,2 kWh-s akkumulátort kapott és így a 435 kilós tömege  45 km/órával képes haladni.

 

Tehát lassan lehet vele közlekedni és nem is messzire. Viszont ez nem is arra való, ameddig tölt, le lehet pihenni, vagy a kicsi gáztűzhelyen főzni egy gyors ebédet. Természetesen az asztal ággyá alakítható, és még hűtő és mobil légkondi is helyet kapott benne.

Ára valahol 2 millió forint körül mozog az Alibaba oldalán, a végső ár persze attól függ hány darabot rendelünk, illetve valahogy a szállítást is meg kell oldani. Az nem kérdés, hogy menő e. Az, hogy a valóságban mennyire használható az még kérdéses.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló