Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy lefeküdt a felesége húgával a munkahelyén

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.23 | 16:18
  • trendindex: 5

Természetesen kiderült, mégsem rúgták ki.

A The Sunnal osztotta meg a sztoriját a férfi:

“A sógornőmmel mindig jól megvoltunk flörtölve vicceskedtünk egymással, a feleségem is poénként fogja fel a dolgot, egyáltalán nem is sejt semmit.

Az egész úgy kezdődött, hogy adódott egy állás a cégnél, ahol dolgozom, a sógornőm pedig nem volt megelégedve a munkahelyével, így eljött hozzánk dolgozni.

42 éves vagyok, 18 éve házas. A feleségem 40, két gyerekünk van, egy lányunk és egy fiúnk. A munkahelyemen egyre közelebb kerültem a sógornőmhöz, aki 33 éves és szingli.

Az egyik délután mindenki más hazament, csak ketten maradtunk az irodában, közösen mentünk ki egy külső raktárba cuccokat szortírozni. Nem volt fűtés, mondta, hogy fázik. Felajánlottam, hogy magamhoz ölelem és felmelegítem, na itt indult be a dolog. A végén szexeltünk a padlón, és jobb volt, mint valaha azelőtt. Ez volt három hónapja, azóta többször megtörtént, végig rögzített a biztonsági kamera.

Történt egy betörés, tehát az összes kamerafelvételt végignézték, így mi is lebuktunk. A főnököm magához hívott az irodájába, azt mondta, hogy a következő ilyen esetnél azonnal kirúg.

Nem tudom, mi tévő legyek, kezdek beleszeretni a sógornőmbe, viszont még mindig kötődöm a feleségemhez, és a gyerekeimet nem akarom bántani.”

(Forrás)

Címlapkép: 123rf.com

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló