Celeb

Eszenyi Enikő visszatért a Vígszínházba

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.28 | 12:30

Eszenyi négy évvel botránya után tért vissza a színházba, ám ezúttal nem színésznőként, hanem nézőként tekintette meg azt a darabot, amelyet egykor ő maga rendezett.

Mint ismert, a színésznőt a teátrum korábbi igazgatója és rendezőjeként 2020 tavaszán, az igazgatóválasztás előtt vádolta meg több verbális abúzussal, valamint agresszív viselkedéssel. A színésznő visszavonta a pályázatát, majd eltűnt a nyilvánosság elől, azóta pedig Rudolf Péter irányítja a Vígszínházat. Enikő évek óta nem szólalt meg az őt ért vádakról, és úgy tűnik, már túllendült a botrányon, ugyanis visszatért a színházba, ráadásul nem is akármilyen előadás miatt.”Itt vagyunk mamival. Nézzétek, hol! A Vígszínházban! Nézzük a századik Diktátort” – jelentkezett be a közösségi oldalán az édesanyja mellett.

A felvételen az is látszik, hogy a nézők soraiban várakoznak a darabra, melynek főszereplője ifjabb Vidnyánszky Attila, és amelyet egykor még a volt színházigazgató rendezett. A botrány után azonban csak videón nézhette meg az előadás próbáit, az ezzel kapcsolatos meglátásait pedig e-mailben juttathatta el a színészeknek, a színházba nem tehette be a lábát. Ezek a szabályok azóta úgy látszik, enyhültek, hiszen ezúttal nézőként várakozott a taátrum sikeres darabja előtt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló