Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Viszonya van az anyósával, és egyre nehezebb titkolni

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.09 | 08:47
  • trendindex: 4

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát?

“Az anyósom folyton kitalál valami ház körüli feladatot, de igazából csak nyomul rám. Elég jól néz ki és nehéz ellenállni neki, párszor szexeltünk is.

A feleségem és én is keményen dolgozunk, és elég jól élünk. Én 34 vagyok, ő 33. Hét éve ismertük meg egymást, akkor pár hónapig az anyjával éltünk. Mindig hiányosan öltözködött és gyakran flörtölt velem. Most 49 éves, de már akkor sem volt kapcsolata.

Még amikor együtt éltünk, egyszer volt egy incidens. Megcsókolt, akkor majdnem eljutottunk a szexig, de végül eltaszítottam magamtól és elmondtam neki, hogy soha többé ne csináljon ilyesmit.

Azóta amikor találkozunk, mindig szexuális feszültség van köztünk. Néhány hónapja kitalálta, hogy elromlott a konyhájában a csap, és menjek át megjavítani. Közel sem volt akkora a gond, mint azt a telefonban leírta, a javítás helyett kávéztunk, amikor flörtölni kezdett.

Mikor észbe kaptam, már hevesen csókolóztunk, majd levette a blúzát, végül az ágyban kötöttünk ki. Miután szexeltünk, elmondtam neki, hogy ez nem történhet meg még egyszer, erre csak annyit felelt mosolyogva, hogy

majd meglátjuk.

Azóta már többször megtörtént ugyanez, és a feleségem elkezdett gyanakodni rám, amiért folyton kihagyom a családi összejöveteleket. Ha visszamehetnék a múltba, nem így cselekednék.”

Erre azt válaszolta a The Sun terapeutája, hogy fejezze be ezt az őrületet. Így is nagy a kár, ugyanis a feleségét az a két ember árulta el, akik a legközelebb állnak hozzá. Ha pedig az anyósa azzal fenyegetőzik, hogy elmondja a lányának a dolgot, inkább ő, a férje mondja el neki először.

Címlapkép: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló