Bulvár

Balhé lett a tűzből kimentett nyuszi történetéből, lehet, hogy nem is az igazi hőst ünnepelte az internet

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.11 | 11:43

A futótűznél is sebesebben száguldott végig a neten a videó a nyúlmentő hősről, most viszont előállt egy másik férfi, és azt állítja, hogy igazából ő látható a felvételen.

Mi is megírtuk, hogy a kaliforniai bozóttűzből hogyan mentett ki egy autós egy kétségbeesett nyulat, a videó terjedése után pedig elő is került a felvételen szereplő férfi, bizonyos Oscar Gonzalez. Elmesélte, éppen arra autózott, meglátta az állatot, félreállt, és segített kimenekülni neki a tűzből.

Hero Rescues Wild Rabbit From Raging California Fire

A man pulled over on the highway and braved raging flames to help an animal in need. Subscribe: https://www.youtube.com/user/aplusapp?sub_confirmation=1 About A Plus: A Plus is a digital media company devoted to spreading the message of positive journalism, a kind of storytelling that focuses on our shared humanity.

Most viszont bejelentkezett egy másik férfi is, bizonyos Caleb Wadnan, aki szerint az egész dolog szóról-szóra így történt, csak éppen ő volt a megmentő hős, és ezt bizonyítani is tudja, mivel utána állatorvoshoz is vitte a nyuszit, erre pedig tanúi és fotói is vannak.

Sokan pedig már azt is megkérdőjelezik, hogy a nyúl zavarodottságában ment volna be a tűzbe, egyesek szerint ugyanis a kölykeit próbálhatta meg menteni, de így, hogy őt kiszedték a tűzből, a kisnyulak ott maradtak. Így lehet darabokra cincálni a legszívmelengetőbb sztorikat is az interneten.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.