Film

Utalások és háttérinfók, amit nem vettél észre az új Star Wars-trailerben

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.14 | 17:02

Gondolnád, hogy ugyanolyan kristály táplálja a fénykardokat, mint a Halálcsillagot? Naugye.

Ebben a videóban magyarázza el a Mr. Sunday Movies nevű YouTuber, hogy mit látott bele a trailerbe (mi itt írtunk róla), amit az átlagnéző nem:

Valószínűleg az első Jedi-templom romjait láthattuk a trailerben

A Jedha bolygó homokos, elhagyatott helyszín, ahol a fénykardos Jedi-szobor romjai megjelennek. Ezen a bolygón – vagyis holdon – alapíthatták meg az első Jedi templomot, e minőségének köszönhetően a legfontosabb Jedi-zarándokhelyet.

Ugyanolyan kristály táplálja a fénykardokat, mint a Halálcsillagot

Azért fontos helyszín a templom, mert valószínűleg innen szerezhetnek olyan kristályt, amit megetetnek a Halálcsillaggal, hogy az jó erős legyen. Azt latolgatja a fenti videó feltöltője, hogy a Jedhán tesztelik majd a halálos fegyvert, de nem 100%-on – szerinte akkor nem lett volna akkora felháborodás és meglepődés az Alderaan elpusztítása körül.

Darth Vader új ruhát kapott

Keményvonalasok már a korábbi filmekben is kiszúrták, hogy Darth Vader robotteste nem mindig ugyanilyen, ez ebben a filmben is megfigyelhető. A trailerből az derül ki, hogy valószínűleg az eredeti, a negyedik rész elején látható verzió kópiája lesz. Egyébként a kétméteres Spencer Wilding alakítja majd a nagyurat az új részben, és James Earl Jones adja hozzá a hangját.

Becsülhető, hogy milyen lesz a következő film

Sanszos, hogy a következő film Jedi-tematikájú lesz. Csináltak egy westernt Han Soloval, most nagy háborúzás lesz a Zsivány egyesben, a következő spin-off főszerepére jó eséllyel pályázik az Ébredő Erőben visszatérő Luke Skywalker, de egy Obi-Wan filmet is rebesgetnek. És a végére a legizgalmasabb jóslat: egy Yodáról szóló film.

Akkor még egyszer a Zsivány egyes trailere:

(Forrás: uproxx.com, nyitógif: Disney)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló