Zene

Jótékonysági live stream koncert elárvult kisállatok megsegítésére ma este 8-tól!

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.23 | 11:57

A Black Nail Cabaret a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület javára ad jótékonysági live stream koncertet szombaton este 8-tól.

Sokan vagyunk nehéz helyzetben, az állatok most pláne

“Nehéz pár hónapon vagyunk túl, sokan közülünk kétségbeejtő helyzetbe kerültek, és nem tudhatjuk, mi vár a közeljövőben. Dilemmáztunk azon, hogy hogyan, és hova is tudnánk segíteni, hiszen annyi helyen van erre szükség. Nyilván mindenki a saját környezetében néz körül először. Néhányan tudjátok, hogy nagy szenvedéllyel vagyunk az állatok iránt, akik sokszor ki vannak szolgáltatva az ember jóindulatának és türelmének és egy embert próbáló időszakban sem szeretnénk róluk megfeledkezni”

– mondja a Black Nail Cabaret énekesnője, Emke.

“Ezért úgy döntöttünk, hogy támogatói jegy formájában gyűjtést indítunk a szombat esti stream előtt és alatt, aminek bevételét 100 %-ban fejajánljuk a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületnek. Többek között ők is segítettek a legutóbbi állatmentő akciónk alkalmával, illetve nemrég jártunk a tatabányai telepükön, és saját szemünkkel láttuk mennyire odaadóan gondoskodnak a hozzájuk kerülő kutyákról, macskákról vagy madarakról. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a pénz jó kezekbe kerül”

– folytatja alkotótársa és férje, Krisztián.

Emberek, istenek, ánusszal

Egy különleges Live stream koncert, ahol bemutatják az új lemez dalait valamint régi kedvencekre is számíthattok.

“Gods verging on Sanity az album címe, vagyis Istenek az őrület határán. Ezek mi vagyunk, emberek. Istenek, ánusszal. Elmélkedünk a helyünkről a világban, a halálunkról, közben pedig ugyanúgy eszünk, piszkítunk és szaporodunk, mint bármely másik állat ezen a bolygón. Egzisztencialista organizmusok vagyunk és tudatunk ezzel a dualitással küzd nap, mint nap. Mindenki máshogy küzd saját halandósága ellen. Van aki családot alapít, van aki művészettel, van aki hatalommal, és van aki sehogy. Meddig jutottunk, innen merre tovább, hogyan vessük le az elöregedett bőrt mert nő alatta ay új? Már úton van a változás.”

– foglalják össze az új album lényegiségét.

Magyar idő szerint szombaton este 8-kor lesz a koncert, és itt lehet a Tixán támogatói jegyet vásárolni hozzá:

https://tixa.hu/bnc_charity_20200523?fbclid=IwAR1CF6u4FsFBHol_G7rJySo6zoCfMGfZFf5iBw92HgLjTKImISbhF4NQv6E

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló