Autó

Ettől a Lamborghini hifi-től eldobod az agyad

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.06.26 | 13:18

A szerkezet ugyan nem hasonlít a Lamborghini márkára, de megjelenésükkel mégis szimbolizálják az erőt, energiát, megadják a technicista autós életérzést.

Modena és környéke az autógyártás egyik európai fellegvára. Itt található az 1948-ban Ferruccio Lamborghini által alapított traktorgyár jogutódja, az 1963-ban létrehozott Automobili Lamborghini

A gyár fejlődése, növekedése elkerülhetetlenül hozta azt magával, hogy nagyon sokan a Lamborghini különböző beosztású munkásai, tervezői, beszállítói lettek, vagy éppen az ott tanultak alapján saját céget alapítottak.

Itt található az IXOOST Artistic Audio nevű cég melynek alapítói kipufogórendszereket, leömlőket, turbófeltöltőket terveztek, és hamarosan a hangrendszereket is felvették a listára. Mi sem bizonyítja jobban a szakértelmüket, és minőségi munkájukat, mint az, hogy megkapták a Lamborghini, Abarth és Pirelli márkanevek használati jogát.

És így semmi sem állt az útjukba, hogy megalkothassák ezt a csodát. Sok köze nincs a sportautóhoz, de megjelenése, mégis szimbolizálja az erőt, és a technicista személetet.
A szett ára 19 900 Euró, több mint 53 kg és természetesen van benne minden ami most elvárható egy ilyen eszköztől: Bluetooth, RCA-bemenet stb. Azonban az erősítő és a hangsugárzó adatait nem említik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.