Bulvár

Másfél millió YouTube-követő szeme láttára szokott rá a heroinra

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.24 | 12:18

Taylor Nicole Dean az egyik legnépszerűbb vlogger a kisállattartók körében. Egzotikus- és vadállatok gondozása, szeretgetése. Közel 2 millió követője van.

Taylor egyszerű hobbiként kezdte a vloggerkedést: szereti az állatokat, és szeret embereknek segíteni, hogy számukra is jó móka legyen az állattartás. Úgy tervezte, egy egyszerű hobbi lesz az egész, legfeljebb havi 100 dollárt, vagyis pár tízezer forintot fog megkeresni vele. Ehhez képest már a harmadik hónapban megérkezett az első nagyobb utalás: ez épp annyi volt, amennyit egy hónapban a főállásában, a Pepcóban keresett.

A fiatal nő ekkor úgy döntött, abbahagyja a munkáját, keres egy menedzsert, és kizárólag a vlogolásból fog élni. Az élete innentől fenekestül felfordult, és minden megváltozott. Rendszeresen kapott zaklatólevelet, többen kívánták a halálát, míg mások rajongtak érte. Az egyébként is szorongással küzdő fiatal nőt egy influenszerek számára létrehozott eseményen kínálták droggal, és szinte azonnal a heroinban találta meg a megváltást. Mire észbekapott, már függő volt.

Taylor a VICE kisfilmjében azért képes nyíltan beszélni minderről, mert már kért segítséget, és a legjobb úton halad a gyógyulás felé. Mindenkit arra kér: ne nyúljon drogokhoz a hirtelen kapott nyilvánosság miatti szorongásában, kérjen szakszerű segítséget!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.