Bulvár

70 kilós fogyása után a tetoválásai is drasztikusan megváltoztak

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.23 | 13:48

A Karla 2019 januárjában még 160 kilót nyomott. Egy évvel később 70 kilóval kevesebb volt, és ezért csak két dologról mondott le: a cukorról és a szénhidrátokról.

A 3 gyerekes minnesotai anyuka már gyerekként is túlsúlyos volt. Anyukája egyedül nevelte, rengeteget dolgozott, és ilyenkor a kis Karla ült a tévé előtt és zabált, hogy lefoglalja magát, nagy kirándulásokról vagy vidám játszóterezésekről szó sem volt. Mire elvégezte a középiskolát, már 100 kiló fölött volt.

A férje már extrém túlsúllyal ismerte meg, de “átlátott a kilókon”: Karlát nem is a külseje, a romló egészsége zavarta. Magas vérnyomás, heves szívdobogás, állandó ízületi fájdalmak, szédülés, álmatlanság, krónikus fáradtság. 2019 januárjában elhatározta, hogy fogyni fog, és egyik napról a másikra letette a szénhidrátot és a cukrokat.

“Őrület volt, ahogy olvadtak le rólam a kilók. Nagyon büszke voltam magamra, függője lettem ennek az érzésnek”

– korábban többször is megpróbált fogyni, de innentől gyorsan mentek a dolgok, és a siker sem maradt el. Egyelőre még megvan a feleslegessé vált kitágult bőr, ami sok mindenben akadályozza a fiatal nőt, de közben óriási, önmaga fölött aratott győzelmére is emlékezteti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló