Celeb

Radics Gigi: „A családi összetartás nagyon fontos számomra, Bella is ebben nő fel”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.25 | 15:05

A fiatal énekesnő több mint 12 éve van a pályán, ezidő alatt nagy utat járt be. Gigi nem tagadja, hogy a családja segítsége nélkül nem tudná ilyen gördülékenyen menedzselni karrierjét és magánéletét.

„Sokszor nosztalgiázom újabban. Több mint 12 éve vagyok a pályán ismert énekesként, idén már 28 éves leszek, édesanya vagyok és nagyon sok mindenen mentem keresztül, sok mindent láttam a világ távoli pontjain. A Megasztár az első legfontosabb mérföldkő, ami elindított a siker útján, majd az első amerikai utam, az első külföldi fellépés, Quincy Jones megismerése, a rengeteg ország, ahol jártam és felléphettem, a kislányom megszületése és még megannyi mérföldkő járult hozzá, hogy olyan ember és előadó lettem, aki vagyok” – árulja el Gigi. „Nem akarok kliséket puffogtatni, hogy nekem nem kellett áldozatot hozni, mert biztosan kellett, csak én nem éltem meg annak. Az, hogy én gyerekként inkább énekelni, gyakorolni, fellépni akartam és nem a játszótéren fogócskázni, vagy szaladgálni, ez kívülről tűnhet úgy, hogy áldozat, de nekem nem volt az. Gyakorolni akartam és jobb és jobb lenni. Rengeteg cél inspirált és ebben a családom támogatott. Szerintem ez a legfontosabb, hogy ők ma is mellettem állnak, mindegy, hogy jól vagy rosszul döntök valamiben. Kiegészülve a barátaimmal nekem nincs okom panaszra, mert tényleg mindenem megvan. Hiszem, hogy Isten velem van, hogy fogja a kezemet, amikor utat kell választani. Azért születtem, azért éppen ebbe az országba, azért nőnek és azért énekesnek, mert így van feladatom. És én nagyon szívesen teszek eleget ennek a feladatnak, hiszen kislány korom óta a zene az életem. Szeretek érzéseket adni az embereknek, igyekszem a hangommal, a dalaimmal reményt, boldogságot, vagy együttérzést adni.”

Az énekesnő több olyan útravalót is kapott a szüleitől, amelyet kislányának is szeretne továbbadni.
„Mindig hinni kell magunkban, küzdeni kell az álmokért, tenni értük és kötelező pozitívan élni, többek között ezeket az útravalókat kaptam. Tényleg kötelező lenne a legnagyobb rosszban is meglátni a kicsi jót, mert valami mindig van. Hiszek abban, hogy azt vonzzuk be, amit kimondunk, és ahogy élünk. A családommal világ életünkben összetartottunk, akkor is, amikor szerényen kellett élni, akkor is, amikor a szükség úgy diktálta, és a sikerekben is osztozunk. A család, mint érték, nagyon fontos számomra és Bella is ebben nő fel. Mind az én részemről, mind az édesapja részéről szerencsére. Szeretném, ha szerény és alázatos lenne, mert így sokkal messzebb jut, és ha kiderül miben igazán jó, miben tehetséges, azt fejlessze magában. Támogatni fogom, bármit is szeretne majd kezdeni az életben” – meséli Gigi, aki több fronton is helyt áll: édesanya, énekesnő és szinkronszínész is. „Egyedül nem menne, csak a közvetlen környezetem támogatásával tudok minden is lenni egyszerre. Főleg úgy, hogy a kislányom ne érezze soha a hiányomat. Mivel a családommal dolgozom együtt, így lelki síkon is megkapom azt, amire emberként szükségem van és édesanyaként is segítenek nekem a mindennapokban. Ez az összetartás nagyon fontos az életemben.”

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.