Bulvár

Steiner Kristóf halálos fenyegetést is kapott a kutyája miatt

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.22 | 17:18

Kiderült végre, hogy miért nem tetszik neki ez a jelző.

Az elmúlt hetekben elég nagy port kavart Steiner Kristóf Facebook-posztja, ennek kapcsán is készített interjút a 444.
A beszélgetésből kiderült az is, hogy tinédzserként mekifüggő is volt, és a műsorvezető azt is elárulta, hogy miért nem akarja többé a vegán szót sem használni.

Nem gondolom, hogy a veganizmus ügyét az segíti, ha ezerszázalékos vegánok egymás vállát veregetik. Több mint tíz éve vagyok növényi étrenden, folyamatosan publikálok és beszélek arról, hogy a nagyüzemi állattartást vissza kell szorítani, a növényi étrendet előtérbe kell helyezni, vagy 30 ezer vegán szakácskönyvet adtam el Magyarországon, úgyhogy azt gondolom, eléggé egyértelmű, számomra ez mekkora prioritás. De abban nem akarok részt venni, hogy azt mondják nekem, hogy ha nem vagy százezer százalék vegán, akkor nem is szereted az állatokat vagy neked nem fontos a környezetvédelem. És abban sem, hogy azt mondják, ha a körülötted lévő emberek nem mind vegánok, akkor az azt jelenti, hogy képmutató vagy

– mondta Steiner az interjúban. A VIVA TV egykori arca arról is beszélt, hogy már halálos fenyegetéseket is kapott.

Nagyjából hasonló mennyiségű támadást kapok mindkét oldalról. Mostanában kicsit több támadás ér a full vegán oldalról, de ez mindig függ az aktuális hírektől is. Most az a téma, hogy nem vagyok eléggé vegán, de például amikor az egyik lap felkapta, hogy a kutyám növényi étrenden volt, halálos fenyegetéseket is kaptam.

A szakácskönyveket is megjelentető híresség azt is elárulta, hogy most éppen egy húsos hamburgereket áruló hellyel van most egy együttműködése.

Készítettem nekik egy növényi alapú hamburgert, és emiatt rengeteg támadást kaptam, hogy miért állok szóba velük. Számomra ez azért döbbenetes, mert ha csak olyan cégekkel dolgoznék együtt, amik csak vegán ételeket kínálnak, akkor mégis hogyan tudnánk ezt a mozgalmat erősíteni? Hogy tudnánk alternatívát kínálni azoknak, akik nem jutnak el vegán helyekre?

A teljes interjút itt lehet elolvasni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló